Om os

I Blomsterkomponisten har vi lavet inspirerende og kreativt binderi siden 2002. I butikken finder du yndige blomster, stilrent brugskunst, lækre specialiteter, fede accessories og det fineste modetøj. Det tør siges, at vi har noget til enhver smag og anledning. 

Som nævnt, finder du en masse modetøj fra de 3 danske mærker; Soulmate, Freequent og Soyaconcept, i butikken. Vi har en stor kærlighed til mode, og de 3 tøjmærker vi forhandler, vil uden tvivl passe ind i de fleste kvinders garderobe. Vi forhandler tøj i størrelse 34/XS - 46/XXL og mærkerne, såvel som kollektionerne er alsidige, men de bærende elementer for de 3 brands er henholdsvis kvalitet, god pasform og fornuftige priser. Tøjet som du finder i butikken favner bredt, og du kan derfor finde alle de items der er nødvendige, for at sammensætte det helt perfekte look. Vi står altid klar med vejledning og styling af de forskellige items. Om du mangler tøj til hverdag eller fest, hjælper vi glædeligt med at style lige netop dig! 

Vi forhandler ydermere et hav af specialiteter, såsom vin, kvalitetschokolade, og indbydende slik. I butikken laver vi også kurve, hvor disse specialiteter blandt andet indgår. Vi har altid nogle færdiglavede kurve stående, hvis du er på farten og mangler en fin gave. Men derudover kan vi også lave kurvene på bestilling, eller imens du står og venter. 

Butikken er også fyldt med de flotteste accessories som tasker, øreringe, halskæder, bælter og meget andet! 

I butikken går vi meget op i boligindretning, og kommer gerne med tips og tricks til hvordan du kan gøre dit hjem lækkert, ved hjælp af brugskunst og flotte blomster. Vi har sans for hvad der er moderne, og vi elsker at eksperimentere med de nyeste ideér. Vi er grundige til vores arbejde, vi kræser om detaljerne og vi kan forsikre dig, at der er lagt masser af arbejde og masser af kærlighed i alt hvad vi sender ud af døren.